NU SÖKER VI EN POSITIV OCH MATGLAD KOCK!

Älskar du mat mer än något annat och får en adrenalinkick när restaurangen är fullsatt? Trivs du med att jobba även kväll och är duktig på att samarbeta både när det är lugna luncher och stressiga kvällar? Om du svarar ja på dessa frågor och dessutom vill jobba mitt i city med närheten till allt – då kan det vara dig vi behöver!


Om tjänsten
Tjänsten vi önskar tillsätta gäller kock. Här jobbar du mitt i city på en av Västerås populäraste och mest besökta restauranger, alldeles invid Stadsparken och Svartån. Vi söker dig som trivs med att jobba både i grupp och på egen hand. Du är noggrann, positiv och har lätt för att samarbeta – såväl med gäst som kollega.


Varaktighet: tillsvidaretjänst
Omfattning: heltid
Arbetstider: varierande, även kväll och helg
Tillträde: snarast möjligt
Lön: månadslön, enligt överenskommelse
Övrigt: vi erbjuder en schysst lön och möjligheter att utvecklas. Självklart finns kollektivavtal och medlemskap i Visita.

Ansökan
Klicka
här för att ansöka direkt!


Brasserie Stadsparken är en folklig och publikvänlig restaurang mitt i Västerås, vackert belägen invid Svartån och med Stadsparkens grönska inpå knutarna. Här har vi plockat upp godbitarna från västeråsarnas gastronomiska önskemål och ramat in konceptet i en unik miljö.

Öppettider

Lunch:
Vardagar 11:30 - 14:00
Kvällar mån-tis:
Måndag-tisdag 17:00 - 23:00
Kvällar ons-tor, stänger sent
Onsdag-torsdag 17:00 - 00:00
Kvällar & helger:
Fredag 11:30 - 02:00
Lördag 12:00 - 02:00
Söndag 13:00 - 22:00